Počitniško varstvo v Celju

Počitniško varstvo v Celju

Pri nas poletni tabor – počitniško varstvo za otroke – ni navaden tabor! Je prava raziskovalno avanturistična dogodivščina!

Poletni tabori za otroke 2020-klikni na WWW.ZABAVAZAOTROKE.SI

NOVOZABAVNO  – DRUGAČNO

 

Berete podatke za lansko leto – Za informacije o taborih 2020 kliknite TUKAJ!

 

Od ponedeljka do petka.       Od jutra do popoldneva.         Za otroke 0d 4-12 let

    Kmetija Mirnik se nahaja v neposredni bližini Celja. Blizu picerije LIMBO. Na naslovu: Leskovec 9, 3202 Ljubečna. Slabih 5 minut vožnje od City centra.  

Trenutno berete povzetek.  Za VSE INFORMACIJE o taboru prosimo kliknite TUKAJ

 

KAKŠEN JE KONCEPT TABORA?

Čisto enostavno! Starši otroka pripeljete pred službo in po službi pridete po njega. Začetek in konec tabora bomo prilagodili začetku in koncu vaše službe. Ure ne bomo določali mi, ampak vi starši!

KAJ VSE BOMO POČELI?

Kot zmeraj, bo stric Tomi poskrbel za izredno bogat program. Dogajalo se bo kup zanimivih stvari in nikoli nam ne bo dolgčas.

Pri nas poletni tabor – počitniško varstvo za otroke, ni navaden tabor! Je prava raziskovalno avanturistična dogodivščina!
 

TERMINI

Berete podatke za lansko leto – Za informacije o taborih 2020 kliknite TUKAJ!

Po potrebi bomo dodali še kakšen termin, če bo dovolj povpraševanja.  

URNIK

 •  prihod otroka
 • zajtrk
 • jutranja smešna telovadba
 • animacija, delavnice, mini pohod
 • malica
 • nadzorovan prosti čas
 • kosilo
 • počitek, nadzorovan prosti čas
 • malica
 • še malo zabave in gremo domov

Ampak to seveda ni vse, kar se bo dogajalo!!!

Počitniško varstvo za otroke v Celju – pri stricu Tomiju na kmetiji.

 

KAJ SE BO ŠE DOGAJALO?

 • napihljivo igralo vsak dan
 • mini bazen vsak dan
 • počivalni kotiček
 • mini knjižnica
 • kotiček za ločevanje odpadkov
 • na kmetiji je mnogo živali – opazovali jih bomo, hranili, pomagali pri oskrbi po svojih močeh
Do poletja bomo program še dopolnjevali!!  

NAŠ CILJ JE PREPROST IN ENOSTAVEN

Otrokom omogočiti polnovredno, nepozabno, poučno in varno preživljanje prostega časa.
Vsak naš dogodek je trezno premišljen ,ima svoje cilje, strokovno podlago in namen. Otroci so naše največje bogastvo Zato jim je treba poleg kvalitetnega izobraževanje in ljubeče vzgoje omogočiti tudi preživljanje prostega časa, ki temelji na kvalitetah, ki jih v šoli ali doma ne morejo osvojiti.

Otrok naj se v prostem času giblje v naravi, raziskuje, ustvarja, spoznava nove prijatelje, sprošča domišljijo in se nevede nauči novih znanj . Predvsem pa se naj neznansko zabava in sprošča.
Naši dogodki so preprosti, enostavni, primerni za vsakogar. Otroci ne potrebujejo predhodnega znanja in sposobnosti. Razvijamo socializacijo v drugem okolju, kot sta šola in dom, kar je nepogrešljiva popotnica za življenje. Naši tabori niso navadni tabori! Prava avanturistično raziskovalna pustolovščina se nam obeta! Spogledujemo se z najnovejšimi smernicami v otroški pedagogiki in psihologiji. Otrokom dopuščamo svobodno izbiro in kreativno sodelovanje. 15 let ustvarjanja in izkušenj nam dajejo še posebno težo!

Pri nas poletni tabor – počitniško varstvo za otroke, ni navaden tabor! Je prava raziskovalno avanturistična dogodivščina!

 

HRANA NA TABORU

Odlična domača kuhinja Izletniške kmetije Mirnik bo poskrbela za slastno kosilo, zajtrk, malice…. Pomagali bomo pobirati pridelke v vrtu ali na njivi, da bo kuharica lahko pripravila okusen obrok. Cel dan bodo na voljo domači sokovi, voda in sadje na samopostrežen način! Otroci z alergijami in dietami se tabora lahko udeležijo. Pripravili jim bomo posebne obroke.

CENIK – Počitniško varstvo

Cena 5-dnevnega tabora za 1 otroka je 160€      Cena vsebuje vse zgoraj navedene aktivnosti. Tabor bo izveden ob minimalni udeležbi 10 otrok.

POPUSTI

Cena za drugega otroka iz družine je 145€ Cena za udeležbo na dveh ali več taborih je 145€ na tabor  

PRIJAVE -poletni tabori za otroke

Prijavite se lahko po telefonu 031 471 989, po mailu tomi@zabavazaotroke.si ali direktno s prijavnico. Stiskajte spodnjo prijavnico, jo izpolnite, podpišite. Fotografirajte ali skenirajte in pošljite izključno na tomi@zabavazaotroke.si

PRIJAVNICA NA TABOR 2019

Informacije na  031 471 989 – 24ur/dan ali  na tomi@zabavazaotroke.si  

Pri nas poletni tabor – počitniško varstvo za otroke, ni navaden tabor! Je prava raziskovalno avanturistična dogodivščina!

Tabore smo v preteklosti že organizirali, zato vas vabimo da preberete MNENJA STARŠEV -KLIKNITE TUKAJ
Počitniško varstvo

Počitniško varstvo

NOVO ZABAVNO

počitniško varstvo ZA OTROKE V CELJU

Pri nas poletni tabor za otroke-počitniško varstvo za otroke – ni navaden tabor! Je prava raziskovalno avanturistična dogodivščina!

Rojstni dnevi za otroke pri stricu Tomiju na Rajskem otoku pri Celju. Poznate? Ne? Kliknite TUKAJ FACEBOOK TABOR

Počitniško varstvo

BLOG Komercialne povezave: M A S K O T T C H E N M A S C O T S M A S K O T E NOVO   DRUGAČNO   ZABAVNO   V NARAVI   BREZ VIRUSOV   BREZ RAZMAZANIH SMRKLJEV   CELO LETO   TUDI PONOČI TABORI Kako praznujemo pri nas? ČARORIS NAJEM BOŽIČKA IZDELAVA MASKOT Praznovanje po letih: 11 let 12 let 13 let 14 let

Class Activities

Category:,

Date : 18 Mar 2019

To Top