Galerija rojstni dan

 

 


 

V galerija slik objavljamo simpatične fotografije z rojstnodnevnih zabav, delavnic, prireditev, predstav z Božičkom, dedkom Mrazom in Miklavžem….

 

   Na rojstnem dnevu posnamemo približno 200-300 fotografij in vam jih še isti dan pošljemo po elektronski pošti.

Tako praznujemo pri nas! Brez virusov in razmazanih smrkljev!

 

    Starši, ki otroke pripeljejo na zabavo, soglašajo, da se otroke fotografira in da jih Zabavazaotroke uporabi za marketinške namene. V nasprotnem primeru prinesite svoj fotoaparat ali nas predhodno opozorite, da ne dovolite fotografiranja.

Galerija Rojstni dan je podstran – za več informacij kliknite zgoraj v Meniju.

 

ZA OGLED FOTOGRAFIJ ROJSTNODNEVNIH ZABAV V FACEBOOKU 

 kliknite TUKAJ

ZA OGLED FOTOGRAFIJ BOŽIČKA, DEDKA MRAZA IN MIKLAVŽA V FACEBOOKU 

 kliknite TUKAJ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Za vse informacije smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

Rojstni dan CeljePušn šank – Kontakt

Galerija Rojstni dan je podstran – za več informacij kliknite zgoraj v Meniju.

Rojstni dan je za otroka čisto poseben dan. Takrat se druži s svojimi prijatelji in je rad v centru pozornosti. zato poskrbimo, da bo zabava kvalitetna in v okolju brez virusov in razmazanih smrkljev. Rojstni dnevi za otroke pri stricu Tomiju, Celje,  na lokaciji Pušn’ šank poskrbimo za res nepozabno zabavo, polno domišljije, aktivnosti v naravi in obilico presenečenj. Ne dovolite, da vaš otrok praznuje v zaprtih prostorih brez kreativnosti in energije. Kako rojstnodnevna zabava za otroke izgleda pri nas, kliknite na > Praznovanje rojstnega dne

Za Najem Božička in najem dedka mraza – kliknite v meniju na vrhu strani.

 

Trenutno ste na strani Galerija rojstni dan.

Zgoraj v Meniju izberite in kliknite željeno temo.

 

Rojstni dan za otrokeNajem Božička…..izberite zgoraj v meniju!

Kontakt: 031 471 989 – Tomi   ali   tomi@zabavazaotroke.si 

 

Najem Božička na dom, v podjetje, v lokal ali na prireditev ni enostavna zadeva. Ker so prazniki in otroci željno pričakujejo vse tri dobre može, jih ne smemo razočarati. Izberemo izvajalca, ki ima leta izkušenj in ne tistega, ki z velikim rompopomom oglašuje. Obisk Božička je za otroke resna izkušnja, ki je ne pozabijo kar tako. Zagotovimo, da se bodo sproščeno zabavali in Božička ne bodo povezovali samo z darili, ampak tudi s prijetnim druženjem in zabavo. 20 let ustvarjanja in izkušenj nam da še posebno težo.

tomi@zabavazaotroke.si 031 471 989 – Tomi          

Vse spodaj navedeno velja tudi za dedka Mraza in Miklavža.

    Časi se spreminjajo, navade tudi. Klasičen koncept igrica+prihod Božička je res že malo za časom. Otroci so različnih starosti in ena sama igrica ne more zadovoljiti vseh. Otrokom pade koncetracija, se dolgočasijo, komaj čakajo in čakajo in čakajo…da pride Božiček. In ko končno pride, so že utrujeni in zdolgočaseni….  

Galerija rojstni dan

    Zato smo letos stvar zastavili malo drugače. Prihod Božička takoj! Božiček bo vodil pogor z otroki, se z njimi družil in vzpostavljal vezi. Bolj intimno in že takoj zanimivo. Božiček ima pripravljen zelo zanimiv in zabaven program za cca 45-55 minut. Vključimo lahko tudi dve živalski maskoti, ki pričakata otroke ob prihodu in delita bonbone in pozneje dva jelenčka, ki pomagata Božičku. Višek je razdelitev daril in fotografiranje. Zabavo je potrebno zaključiti na višku, da taka tudi ostane v otroškem spominu. Tak program je primeren za skupine do cca 100 otrok in obiske na domu.

Galerija rojstni dan – konec

To Top