Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju  – Rojstni dan je za otroka čisto poseben dan. Takrat se druži s svojimi prijatelji in je rad v centru pozornosti. zato poskrbimo, da bo zabava kvalitetna in v okolju brez virusov in razmazanih smrkljev. Rojstni dnevi za otroke pri stricu Tomiju, Celje,  na lokaciji Pušn’ šank poskrbimo za res nepozabno zabavo, polno domišljije, aktivnosti v naravi in obilico presenečenj. Ne dovolite, da vaš otrok praznuje v zaprtih prostorih brez kreativnosti in energije. Kako rojstnodnevna zabava za otroke izgleda pri nas, si preberite spodaj.

!!! NOVA LOKACIJA !!!

Preselili smo se na novo lokacijo: Pušn šank pr’ Tini, Dobrova 32, Celje. 3 km od Mercator centra Celje

 

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju – Program

 

Trenutno berete povzetek. Za VSE informacije kliknite TUKAJ

 

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju

Na tej strani aktualne informacije morda niso osvežene, zato kliknite TUKAJ

 

Tematski rojstni dnevi za otroke Celje – od 4. let naprej. Število otrok je neomejeno TRAJANJE 3 URE

1/3 programa se odvija v notranjih prostorih, 2/3 pa v Skrivnostni Začarani Deželi, na jasi v gozdu. Ker je varnost otrok na prvem mestu, na vsaki zabavi zagotovimo še dodatnega animatorja, ki skrbi za varnost.

!!! NOVA LOKACIJA !!!

Preselili smo se na novo lokacijo: Pušn šank pr’ Tini, Dobrova 32, Celje. 3 km od Mercator centra Celje

  Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju – za otroke CELJE

 • Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju:

 • prihod na zbirno mesto

 • spoznavanje in motivacija, odkrivanje narave in otoka

 • skupinske igre (metodične igre za druženje, motorično razgibavanje, plesna animacija…)

 • tematska zabava z delavnicami, ustvarjalnimi igrami, plesi, iskanjem zaklada, raziskovalnimi izzivi, s tematskim pohodom v začarano deželo in dogodivščinami v njej, da ne omenjamo čarovnice, vile, drevesa resnice… vseh presenečenj pa ne smemo izdati. Vsaka tema ima svojo zgodbo z zapletom, zato v začarani deželi potrebujejo našo pomoč. Zabava, kakršno znamo pripraviti samo pri nas. Izbirate lahko med temami:

 • MI SMO GUSARJI, INDIJANSKA VAS, VITEZI IN PRINCESKE,  WINX, RAVBARJI IN ŽANDARJI,  KEKČEVE UKANE, NEUSTRAŠNI GASILCI, NA OBISKU PRI PALČKU SMUKU IN GOZDNI VILI, HELLO KITTY, VIKING VIKIPUŠČAVSKA AVANTURATISOČ METROV POD MORJEM, PUJSA PEPA  NA POTEP Z LETEČO PREPROGO,  NINJA ŽELVE, SKRIVNOSTI GOZDAHARRY POTTERNA LUNO IN NAZAJPOTOVANJE V DEŽELO DINOZAVROVSMRKCIBACEK JONBEN 10SPIDER MAN, BEYBLADE, DIVJA BRATA KRATT,  BAKUGAN MADAGASKARV DEŽELI PETRA PANA101 DALMATINECMINIONILEDENO KRALJESTVO (FROZEN), ANGRY BIRDS, LEGO NINJAGO,  SPUŽI KVADRATNIKMAŠA IN MEDVED, HOTEL TRANSILVANIJA, LAZARJI MIA IN JAZ, SUPER KRILA, PIKA NOGAVIČKA, JAZ SEM LUNA, PIKAPOLONA (Miraculous) in GRINCH.
 •  

Trenutno berete povzetek. Za VSE informacije kliknite TUKAJ

 

 • Tema po naročilu: doplačilo 50€ (tema, ki ni na seznamu)
 • Nekaj za v želodček – prenovljen menu! Zabave se lahko udeležijo otroci z alergijami, dietami ali drugimi zdravstvenimi problemi, saj v sodelovanju s starši poskrbimo za primeren jedilnik, da otroci niso prikrajšani za zabavo.
 • torta, zaključek, slovo
 • vsak udeleženec prejme 2 darilci: Skupinsko forografijo v mapici in revijo Mladinske knjige.
 • Zabavo fotografiramo in vam slike pošljemo po e-pošti še isti dan.
 • NOČNI ROJSTNI DAN – za otroke od 11-14 let.
 •  

Na tej strani aktualne informacije morda niso osvežene, zato kliknite TUKAJ

 

NAMIG: Če ste doma daleč stran od nas, se starši lahko dogovorite, da eden pripelje več otrok ali najemite minibus.

Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju

Tematski rojstni dnevi za otroke

KAKO PRAZNUJEMO KADAR JE SLABO VREME?

Rojstni dnevi za otroke Celje: Otroke oblečemo temperaturi in vremenu primerno. Če dežuje, potrebujejo pelerino, škornje in suha oblačila (če ocenite, da jih bo otrok potreboval). Več časa bomo preživeli v notranjih ogrevanih prostorih, vendar vsaj eno uro zunaj!

KAKO PRAZNUJEMO POZIMI?

V snežnih razmerah so obvezni kombinezoni, rokavice, kape in topla, nepremočljiva obuvala. V hladnih in zimskih razmerah bomo več časa preživeli v notranjih ogrevanih prostorih, vendar vsaj eno uro zunaj!

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju – za otroke celjske regije na lokaciji Pušn šank Celje

Brezplačno izdelamo elektronska vabila, zabavo fotografiramo in dostavimo slike po e-pošti. O ostalih podrobnostih in dodatnih željah se seveda pogovorimo posebej. Ker želimo, da je prav vsak rojstni dan nekaj posebnega in drugačnega, upoštevamo vse vaše želje! Rojstni dnevi za otroke Celje

Ostankov torte zaradi higienskih razlogov ne zavijamo za domov.

 

 

Trenutno berete povzetek. Za VSE informacije kliknite TUKAJ

 

 

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju na lokaciji Pušn šank Celje

Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

Ne glede na vsebino teme, je vse dogajanje prilagojeno naravi in letnemu času. Vse teme so primerne za fante in dekleta. Na Winx zabavo lahko brez skrbi povabite fante, kot tudi dekleta na zabavo Spider man. Mi pa bomo poskrbeli, da se bodo vsi enako zabavali.

Če tema v orginalu vsebuje elemente nasilja ali uporabe orožja katerekoli vrste, se na rojstnodnevni zabavi tega zavestno izognemo!

Pridržujemo si pravico spremembe programa zaradi vremenskih razmer, starosti otrok, neprimerno oblečenih/obutih otrok, velikega števila otrok…

 

Na tej strani aktualne informacije morda niso osvežene, zato kliknite TUKAJ

 

Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) –Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju  Celje Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

 

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju v Celju sprašuje?

KAKO PRAZNUJEMO KADAR JE SLABO VREME?

Rojstni dnevi za otroke Celje: Otroke oblečemo temperaturi in vremenu primerno. Če dežuje, potrebujejo pelerino, škornje in suha oblačila (če ocenite, da jih bo otrok potreboval). Več časa bomo preživeli v notranjih ogrevanih prostorih, vendar vsaj eno uro zunaj! STARŠI, NE USTRAŠITE SE SLABEGA VREMENA! ZA OTROKE BOMO POSKRBELI IN NIKOMUR NE BO NIČ HUDEGA. NAJ VAS SLABO VREME NE ZAVEDE, DA BI OTROKA PRIKRAJŠALI ZA ZABAVO. NEKAJ KAPLJIC DEŽJA NA PELERINI IN MOKRA KOLENA NE MOREJO ODTEHTATI TREH UR NEPOZABNE ZABAVE!

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju sprašuje?

KAKO PRAZNUJEMO POZIMI?

V snežnih razmerah so obvezni kombinezoni, rokavice, kape in topla, nepremočljiva obuvala. V hladnih in zimskih razmerah bomo več časa preživeli v notranjih ogrevanih prostorih, vendar vsaj eno uro zunaj!

STARŠI, NE USTRAŠITE SE SLABEGA VREMENA! ZA OTROKE BOMO POSKRBELI IN NIKOMUR NE BO NIČ HUDEGA. NAJ VAS SLABO VREME NE ZAVEDE, DA BI OTROKA PRIKRAJŠALI ZA ZABAVO. NEKAJ KAPLJIC DEŽJA NA PELERINI IN MOKRA KOLENA NE MOREJO ODTEHTATI TREH UR NEPOZABNE ZABAVE!

   Brezplačno izdelamo elektronska vabila, zabavo fotografiramo in dostavimo slike po e-pošti. O ostalih podrobnostih in dodatnih željah se seveda pogovorimo posebej. Ker želimo, da je prav vsak rojstni dan nekaj posebnega in drugačnega, upoštevamo vse vaše želje! Rojstni dnevi za otroke Celje Ostankov torte zaradi higienskih razlogov ne zavijamo za domov.       Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si Po rezervaciji vam po e-pošti pošljemo vabila. Če imate problem s tiskanjem, se za tisk lahko dogovorite s Papirnica Tomi, Gubčeva 8, Celje. 03 / 49 30 500,  kopirnicatomi@gmail.com  

10 razlogov, zakaj gremo v naravo tudi, ko dežuje.

  Zato, ker dež otrok ne moti. A sploh poznate kakšnega otroka, ki ne bi želel iti v naravo zgolj zato, ker malce dežuje?

Zato, ker lahko pelerine in gumijaste škornje kupimo na vsakem vogalu in sploh niso dragi. Zato, ker imajo, recimo, na Švedskem 270 deževnih dni na leto, njihovi otroci pa več časa preživijo na prostem kot naši.

Zato, ker je človeški podmladek v 100.000 letih evolucije čas preživel zunaj v igri v vseh vremenskih pogojih, kar pomeni, da smo genetsko prilagojeni na padavine. Zato, ker bodo tako odrasli z izkušnjo, da se lahko življenje odvija normalno, ne glede na vremenske pogoje.

  Zato, ker je za malčke igra z vodo vir veselja in ima dokazano psihoterapevtsko vlogo. Zato, ker bodo otroci, ki se igrajo na dežju, manj razvajeni in občutljivi. Zato, ker je luža fantastičen kraj za eksperimente in zabavo. Zato, ker otrok mora spoznati naravne pojave, da bi lahko imeli radi, spoštovali in varovali naravo. Zato, ker otroku, ki ga na deževni dan pustite ven, sporočate, da je sposoben in odporen in mu s tem gradite samozavest.

   Ne glede na vsebino teme, je vse dogajanje prilagojeno naravi in letnemu času. Vse teme so primerne za fante in dekleta. Na Winx zabavo lahko brez skrbi povabite fante, kot tudi dekleta na zabavo Spider man. Mi pa bomo poskrbeli, da se bodo vsi enako zabavali. Če tema v orginalu vsebuje elemente nasilja ali uporabe orožja katerekoli vrste, se na rojstnodnevni zabavi tega zavestno izognemo! Pridržujemo si pravico spremembe programa zaradi vremenskih razmer, starosti otrok, neprimerno oblečenih/obutih otrok, velikega števila otrok…

 

 • V ceno je všteto: 3 ure nepozabne tematske zabave, 2 animatorja, nadstandarden program in zabavno-poučna vsebina, vabila po e-pošti, njami pice, neomejena pijača, slastna torta, cca 200 fotografij po e-pošti, stiskana skupinska fotografija v mapici in revija Mladinske knjige za vsakega otroka, obilo smeha in dobre volje 🙂 Doplačil ni!

 • Največje število otrok je 15 – izjemoma več po dogovoru in z doplačilom 20€ na otroka. 
 • Priporočeno število otrok je 10-12!!
 
 • UGODNOST – Če je vaš otrok pri nas že praznoval, lahko zabavo rezervirate še po “stari ceni” 220€. OBVEZNO omenite pri prijavi, da bo stric Tomi zabeležil. To ni družinski popust, ampak velja za vsakega otroka posebej
 • NASVET – Slavljenec/slavljenka naj povabi samo tiste otroke, s katerimi je res v prijateljskih odnosih. Tudi, če jih je samo 5…Vabiti otroke, ki niso prijatelji-samo zato, da se doseže kvota  15, močno odsvetujemo! To je zabava za vašega otroka in ne smemo dovoliti, da jo kdo pokvari.
 •  
  • Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju: To je nadstandardna zabava z elementi napredne pedagogike in s tehnikami sproščanja otrok v naravi. Zabavno, a hkrati poučno. Vsaka tema ima svojo zgodbo z zapletom, otroci pa so motivirani, da ta zaplet v gozdu rešijo in so za to nagrajeni z zakladom in zadovoljstvom, da so pomagali. Otroci se sami organizirajo v skupino, ki zaplet rešuje s skupinsko identiteto in pripadnostjo.

           Dejavnosti se odvijajo v naravi, v gozdu, na travniku….Na svežem zraku, brez virusov in razmazanih smrkljev.

     Krepi se samozavest in skupinski duh. Nevede in skozi igro se naučimo sodelovanja, da smo skupaj uspešnejši in da dobro delo in pomoč nekomu v stiski prinese pozitiven rezultat, zadovoljstvo in pohvalo…in celo nagrado!

Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju – nepozabna avanturistična dogodivščina!

 • Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju

  Praznovanje rojstnega dne pri stricu Tomiju

   

   Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

Maskote za marketing akcije in animacijo www.maskote.si

To Top