Božiček

Božiček

Ste vedeli,da obstaja Božiček, ki pride kamorkoli si zaželite? Tudi k vam… Predstavljamo vam velikega, glasnega in toplega Božička. To je Božiček, ki bo razveseljeval otroke s svojo toplino, igrivostjo, pisano domišljijo, modrostjo ter seveda tudi z darili.

NUDIMO VAM MOŽNOST OBISKA IN NAJEMA BOŽIČKA PO DOGOVORU! ZA VEČJA IN MANJŠA PODJETJA, S SPREMLJEVALNIM PROGRAMOM ALI BREZ.

Najem dedka Mraza, najem Božička, najem Miklavža

Ker kljub temu, da še nismo začeli s promocijo, ima Božiček že nekaj terminov zasedenih, vas prosimo, da o vaši odločitvi kmalu premislite in nas obvestite na tel 031 471 989 (TOMI) ali tomi@zabavazaotroke.si . Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja in se dogovorili za vse vaše želje. Naj še vedno živi v otroški domišljiji debel, dobrodušen, glasen Božiček.

15 let ustvarjanja in izkušenj nam dajejo še posebno težo!

NAVEDENO VELJA TUDI ZA DEDKA MRAZA, MIKLAVŽA IN VELIKONOČNEGA ZAJCA!

Najem dedka Mraza in Božička

Trenutno berete povzetek informacij o Božičku in dedku Mrazu. Za več informacij kliknite TUKAJ >>

božiček najem božička

Božiček Najem božička

Najem Božička, najem dedka Mraza za podjetja ali na dom

Ste vedeli,da obstaja Božiček, ki pride kamorkoli si zaželite? Tudi k vam… Predstavljamo vam velikega, glasnega in toplega Božička. To je Božiček, ki bo razveseljeval otroke s svojo toplino, igrivostjo, pisano domišljijo, modrostjo ter seveda tudi z darili. Najem Božička za vsako priložnost.

OBISK BOŽIČKA, DEDKA MRAZA ALI MIKLAVŽA PO DOGOVORU!

ZA VEČJA IN MANJŠA PODJETJA, S SPREMLJEVALNIM PROGRAMOM ALI BREZ.

Božiček, dedek Mraz in Miklavž pridejo tudi na dom! Prihod z baklo, animacija, ki traja cca 45 minut, skrinja z zakladom. Najemite kateregakoli od treh dobrih mož, da presenetijo vaše otroke na domu. Otroci pripravijo mleko, piškote, risbice …in praznična pravljica z obiskom Božička se lahko začne!

Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi)
Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

GALERIJA

Rostnodnevne zabave za otroke pri stricu Tomiju na Rajskem otoku – Celje. Več informacij TUKAJ

IZDELAVA MASKOT

 

Class Activities

Category:

Date : 13 Maj 2019

To Top