Mnenja staršev

Mnenja staršev o Zabavazaotroke.si

Mnenja staršev o otroških zabavah

 

DARJA ZORKO

“Končno” nekaj drugače, nekaj zanimivega, sem si mislila, ko sem brskala po internetu in iskala primerno zabavo za praznovanje rojstnega dne svojega sina Gala. Radi smo v naravi, veliko se gibamo in tudi otrokov rojstni dan sem za njegove prijatelje želela pripraviti na malce drugačen način in našla sem www.zabavazaotroke.si. Tomi vso pohvalo – odlični ste!!!

Gal in njegovi prijatelji so doživeli nepozabno praznovanje in ni bilo lepše, ko so po končanem praznovanju kar en čez drugega razlagali kaj vse so doživeli, Gal pa je, še predno je od utujenosti zvečer zaspal, izjavil: »Mami res sem se imel super, še enkrat bi to ponovil!!!!« Mnenja staršev 

TAJDA MEKINDA MAJARON

Krasna lokacija, dobra hrana, veliko aktivnosti, veliko animatorjev s primernimi znanji in z veseljem do dela z otroci.

EVA SPASOJEVIČ

Domiselno organizirani rojstni dnevi. Nekaj posebnega v ponudbi možnosti za preživljanje prostega časa pri nas. Pohvala!

UROŠ GERJAN

Odlične predstave z Božičkom! Že šesto leto v našem podjetju in zmeraj kaj novega in zanimivega.  Za njih se odločimo, ker se otroci nikoli ne dolgočasijo.

PETRA PANN

Končno nekdo, ki si za naše malčke vzame čas in jim ob praznovanju rojstnega dne pričara čudežno vzdušje, polno domišlije in razigranosti. Upam, da so minili časi dolgočasnih instant zabav v nakupovalnih centrih. Hvala Tomiju in celotni ekipi za odlične zamisli in prijazen odnos ! Obljubim vam, da se bomo vračali vsako leto ….

ROMANA šERUGA

Grega je bil zelo zadovoljen. Mislim, da je odločilna kombinacija življenja na prostem in mladi animatorji, ki jim ne predpisujejo preveč natančno, kaj morajo delati.

BORIS IN JOAN

Ciara, najina šestletna hči, se je po dolgem pregovarjanju le odločila, da se udeleži izleta V Deželo dinozavrov. Pred avtobus je prišla polna dvomov, nezaupanja in ne vem še kakšnih drugih neprijetnih občutkov pa tudi nama ni bilo vseeno. No, že sprejem animatorjev, sproščeno vzdušje je kazalo, da so pred najino hčerko zanimivi dnevi. Povratek je to potrdil. Navdušenja ni bilo konec, objemanja novih prijateljev, težka ločitev od deklet – animatork in Tomija. Mnenja staršev. Doma nama je na dolgo in široko pripovedovala, kar ni njena navada, o čudovitih doživetjih, pokazala kup stvari, ki jih je sama naredila. Skratka, otrok je bil navdušen! Priporočava potovanje otrok z Zabavazaotroke.si; več kot primerno za otroka, ki želi nekaj več kot le ležanje na soncu in skakanja po vodi!

KARMEN

Veronika ni poznala nikogar. Na tabor je prišla z nekim pričakovanjem in malim strahom. Strah je izginil že v prvih petih minutah, vsak dan je bila bolj navdušena in zjutraj se je veselila novih dogodivščin. 14-ih dneh druženja so delovali res kot ena velika, že dolgo poznana družina. Hvala! Mnenja staršev 

NATAŠA KOPAČ

Zelo smo bili zadovoljni z vašim taborom. Gregor, ki je sicer precej zadržan otrok, je po taboru vsak dan kar žarel od navdušenja. Doma je za živalice, ki jih je prinesel s tabora, pripravil terarij in se ves navdušen ukvarjal z njimi. Mislim, da je preživel res lep teden s prijatelji v prelepi naravi.

IRENA

Pohvala za dobro organiziran rojstni dan. Otroka sta zelo uživala.

URŠA ZNIDARŠIČ

Ravno prav domišljije, svobode in poučnosti. Animatorji, ki znajo pritegniti otroke. Vse pohvale! Priporočamo!

SANDRA ZOPPE

Gašper je bil pred začetkom previden in ne preveč navdušen. Že prvi dan pa je bil nasmejan, spoznal je nekaj prijateljev, predvsem pa preživel prvi dan in potem še ostale v prijetnem vzdušju. Tudi, ko je prišel domov je nadaljeval z izdelovanjem pripomočkov, kot je to videl pri vas.

ŽELEZNIK

Vse nam je bilo všeč. Zadovoljni smo bili z voditelji, skupino, s programom, s prehrano.

URŠA JURAK KUZMAN

Pester program, izjemno simpatični »ta veliki« , vredni zaupanja.

ARH

Najpametnejše se mi zdi, da je naš Jaka užival in komaj čakal naslednjega snidenja in novih dogodivščin. Domov je prišel utrujen, predvsem od novih, koristnih vtisov.

TADEJA

Posebne počitnice za zahtevne otroke in starše. Nikoli enake – vedno zanimive. Zvesti že 3 leta v vseh terminih.

KATARINA

Da je vesel duh in igranje vrednota, ki jo pozabljamo tudi mi odrasli, jo otroci ponotranjijo skozivaše dogodivščine, kjer so jim animatorji pravi vzgled. Hvala vsem!

SUZANA ŠTRAVS

Otroka navdušena, super teme , ideje in predvsem mega zabava za otroke! Tako naprej! Če ne prej se vidimo marca!

 

TINKARA FORTUNA

Hvala Vam in vašim za nepozaben žur za mojo Tyo. Vsi otroci so bili navdušeni, tako da upam, da jih bo še veliko praznovalo pri vas. Ja mi pa probamo bratca ali sestrico za Tyo tako uštimat, da se bo rodila poleti, da bo lahko praznovala pri vas. (šment, sn že skor prepozna za letos hehe).

KARMEN PRESTOR

V vsej časovni stiski, v vsem hitenju, sploh v decembrskem vzdušju, ko imajo naši otroci prepolno glavo Miklavža, Božička, Dedka mraza, pa daril, prireditev…. smo starši in otroci včeraj doživeli nekaj pristnega in toplega. Andreja in Sabina , skupaj animatorjem Tomijem, so nas popeljali v malo drugačen svet. Barvali smo, risali, vsak otrok je napisal pismo Miklavžu, dobil lučko, ki jo je sam pobarval. Otroci so z navdušenjem sodelovali. In kaj je bilo najlepše ? Pričakovanje v otroških očeh, ko so vsi oblečeni v topla oblačila, šli z lučkami v park in tam poklicali in pričakali Miklavžka. Hvala za prijetno vzdušje, za lepo doživetje.

MIRANDA KOMAC KOPAČ

Za vas smo se odločili, ko smo prebrali vašo spletno stran. Pozornost je pritegnila vaša pravljična vsebina, opisana skrb za otroka, prostor v naravi, In tako je v resnici tudi bilo. Hvala!

ANA KOCJAN

Oblika rojstnodnevne zabave je idealna za zaposlene starše. Otroci se družijo, zabavajo in se ob tem naučijo še oz. urijo še v veščinah, kot so lepo vedenje, prijateljstvo. Vidimo se drugo leto.

KAJA IN ARNE VEHOVAR

Pohvala za trud s hrano za Živo (alergije) in za dobro počutje otrok.

POGOVOR NA FACEBOOK PROFILU ZABAVAZAOTROKE:

Saša Bornšek kako je pa z rojstnodnevnimi zabavami sredi novembra? Moja mala ima namreč takrat praznovanje in imamo večni problem KAM? Džungla in Tuš sta že mal preživeta, je treba še kam drugam.
Zabava Za Otroke Pri nas slabo in mrzlo vreme nista ovira, saj praznujemo tudi pozimi, kot tudi vidite na slikah. Več časa smo v notranjih prostorih, vendar vsaj 1 uro tudi zunaj. Dobro in primerno se oblečemo in ni problemov.
Saša Bornšek se slišimo novembra!
Sandra Gole Saša,tudi moja otroka sta”zimska” in garantiram,da sta oba ful uživala na praznovanju :):):) toplo priporočam:):)
Saša Bornšek hvala za informacijo Sandra! Če dobiš neke pozitivne reference se je potem še lažje odločiti! Nekaj pa povedo tudi slikce razigranih in veselih otrok!

MARJETA T. VOLASKO

Rojstnodnevna zabava je v lepem naravnem in varnem okolju, vzgojitelji so motivirali otroke, otroci so zelo zadovoljni.

MOJCA JAPELJ MUŽIČ

Program in lokacija sta odlična. Miha je prišel domov zadovoljen in živahen in se veselil ponovnega snidenja. Še zlasti je pohvalil animatorje in hrano, ter to da so kurili ogenj. Skratka, odlično. Zabava za rojstni dan je uspela!

DARJA BAH KOREN

Odlično, tudi za otroke, ki ne marajo družbe drugih otrok in so poudarjeni individualisti.

ANDREJ SOVINC

Tako bi si želeli, da naš otrok preživlja dni tudi v vrtcu. Z otroci se animatorji aktivno ukvarjajo in jih s tem vzgajajo. Pomembna je tudi »nazorska osnovna« oz. »filozofija« nenasilja, spoštovanja do drugih in narave.

VESNA URAN

preizkušeno, priporočam vsem…..otroci povsem navdušeni, nekaj novega, res zanimiva rojstnodnevna zabava……

SABINA HERCOG

Jaz lahko pohvalim rojstnodnevno zabavo,smo preiskusili,otroci so zelo uživali,ker je v naravi!!!!

LEYLA KORENJAK

Po treh urah zabave, otroci še vedno nočejo domov….hm, le zakaj… Le tako naprej, se vidimo zopet, kmalu

KATJA RUDOLF

Moram reči, da je bil moj mali, ki je bil včeraj gost na takšni rojstnodnevni zabavi naravnost navdušen, tko da le tako naprej!

SANDRA GOLE

Zabava za rojstni dan je res dobro organizirana in vredna vse pohvale…..le tako naprej….se vidimo spet drugo leto. Mnenja staršev

SARA KOZMUS

se pridružujem,vse čestitke za res dobro in za otroke zanimivo rojstnodnevno zabavo!!fuuul priporočam za otroke,ki praznujejo poleti in pozimi!!:-)) Mnenja staršev.

VALERIJA KEKEC

Hvala vam, super ste, NAJBOLJŠI!!!!!!!! Hvala Tomiju in ostalim!!!!!

Mnenja staršev

Zahvaljujem se vsem za lepe pohvale in želje

mnenja staršev

mnenja staršev

Mnenja staršev so nam zelo pomembna, saj le tako lahko spremljamo uspešnost, uvajamo novosti in odpravljamo napake.

Še v prihodnje se bomo trudili pripraviti nepozabne rojstno dnevne zabave, pravljične predstave z Božičkom, dedkom Mrazom in Miklavžem in vse ostale animacije in vragolije za otroke.

Več o naših zabavah za otroke  preberite TUKAJ

Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi)

Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

To Top