Rojstni dan je za otroka čisto poseben dan. Takrat se druži s svojimi prijatelji in je rad v centru pozornosti. zato poskrbimo, da bo zabava kvalitetna in v okolju brez virusov in razmazanih smrkljev. Pri Rojstni dnevi za otroke pri stricu Tomiju, Celje,  na lokaciji Pušn’ šank poskrbimo za res nepozabno zabavo, polno domišljije, aktivnosti v naravi in obilico presenečenj. Ne dovolite, da vaš otrok praznuje v zaprtih prostorih brez kreativnosti in energije. Kako rojstnodnevna zabava za otroke izgleda pri nas, si preberite spodaj.

Poleti imajo naše zabave čisto poseben čar! 

 

Termini:

Sobota in nedelja ob: 10h, 13h ali 16h

Med tednom ob 16h ali 17h

Julija in avgusta priporočamo rezervacijo termina med tednom, ker čez vikend bo slaba udeležba, saj bo veliko otrok na morju, na počitnicah, pri babici….

 

Za informacije in rezervacijo pokličite:

031 471 989 – strica Tomija.

Ali pišite na tomi@zabavazaotroke.si 

!!Kontaktirate nas lahko tudi ob nedeljah in praznikih!! 

 

  Na zabavi bomo uporabljali zdravo kmečko pamet o  vzdrževanju higiene, večino zabave pa bomo izvedli zunaj. Prostore bomo razkuževali z razkužilom in novim ultravijoličnim sterilizatorjem in dezinfikatorjem s kremenčevo žarnico in sproščanjem ozona.

Na svežem zraku, brez virusov in razmazanih smrkljev!

 

!!! NOVA LOKACIJA !!!

Preselili smo se na novo lokacijo: Pušn šank pr’ Tini, Dobrova 32, Celje. 3 km od Mercator centra Celje

Naš prostor je popolnoma ločen od gostinskega lokala. V njem bomo preživeli čim manj časa. Čimveč bomo v naravi.

 

NAŠ CILJ JE PREPROST IN ENOSTAVEN

Otrokom omogočiti polnovredno, nepozabno, poučno in varno preživljanje prostega časa.

Vsak naš dogodek je trezno premišljen ,ima svoje cilje, strokovno podlago in namen.

Otroci so naše največje bogastvo Zato jim je treba poleg kvalitetnega izobraževanje in ljubeče vzgoje omogočiti tudi preživljanje prostega časa, ki temelji na kvalitetah, ki jih v šoli ali doma ne morejo osvojiti.

Otrok naj se v prostem času giblje v naravi, raziskuje, ustvarja, spoznava nove prijatelje, sprošča domišljijo in se nevede nauči novih znanj . Predvsem pa se naj neznansko zabava in sprošča.

Naši dogodki so preprosti, enostavni, primerni za vsakogar. Otroci ne potrebujejo predhodnega znanja in sposobnosti. Razvijamo socializacijo v drugem okolju, kot sta šola in dom, kar je nepogrešljiva popotnica za življenje.

Naše zabave niso navadne zabave! Prava avanturistično raziskovalna pustolovščina se nam obeta!

Spogledujemo se z najnovejšimi smernicami v otroški pedagogiki in psihologiji. Otrokom dopuščamo svobodno izbiro in kreativno sodelovanje.

15 let ustvarjanja in izkušenj nam dajejo še posebno težo!

 

 

  Ne dovolite, da Vaš otrok praznuje svoj najpomembnejši dan v zaprtem prostoru, brez domišljije, kreativnosti in zabave. To ni navadna rojstnodnevna zabava! To je prava avanturistična raziskovalna dogodivščina. Stric Tomi pa poskrbi za hec in dobro voljo.

 

PRAZNUJEMO V NARAVI, NA SVEŽEM ZRAKU, BREZ VIRUSOV IN RAZMAZANIH SMRKLJEV!!

Mnenja staršev

 

 

 

 • praznovanje rojstnega dne

  praznovanje rojstnega dne

   

     To je nadstandardna zabava z elementi napredne pedagogike in s tehnikami sproščanja otrok v naravi. Zabavno, a hkrati poučno. Vsaka tema ima svojo zgodbo z zapletom, otroci pa so motivirani, da ta zaplet v gozdu rešijo in so za to nagrajeni z zakladom in zadovoljstvom, da so pomagali. Otroci se sami organizirajo v skupino, ki zaplet rešuje s skupinsko identiteto in pripadnostjo.

 

 •    Krepi se samozavest in skupinski duh. Nevede in skozi igro se naučimo sodelovanja, da smo skupaj uspešnejši in da dobro delo in pomoč nekomu v stiski prinese pozitiven rezultat, zadovoljstvo in pohvalo…in celo nagrado!

         Dejavnosti se odvijajo v naravi, v gozdu, na travniku….Na svežem zraku, brez virusov in razmazanih smrkljev.

 

 

Rojstni dnevi za otroke Celje – pri stricu Tomiju. Lokacija: Puš’n šank

Mnenja staršev

!!!POLETNI TABOR ZA OTROKE CELJE – KLIKNITE!!!      

Zabava za rojstni dan poteka kombinirano v notranjih prostorih in naravi!!

SLABO VREME, ZIMA IN MRAZ NAM NE MOREJO DO ŽIVEGA, saj se primerno oblečemo, hišica je ogrevana, zato lahko praznujemo POLETI IN POZIMI.

 

Vsak rojstni dan je nekaj posebnega, teme pa si lahko izbirate sami! Rojstni dnevi za otroke Celje pri stricu Tomiju so PRIMERNI ZA OTROKE OD 4 DO 14 LET (z izjemami po dogovoru).

 

    MNENJE STARŠEV: “Končno” nekaj drugače, nekaj zanimivega, sem si mislila, ko sem brskala po internetu in iskala primerno zabavo za praznovanje rojstnega dne svojega sina Gala. Radi smo v naravi, veliko se gibamo in tudi otrokov rojstni dan sem za njegove prijatelje želela pripraviti na malce drugačen način in našla sem www.zabavazaotroke.si. Tomi vso pohvalo – odlični ste!!! Gal in njegovi prijatelji so doživeli nepozabno praznovanje in ni bilo lepše, ko so po končanem praznovanju kar en čez drugega razlagali kaj vse so doživeli, Gal pa je, še predno je od utujenosti zvečer zaspal, izjavil: »Mami res sem se imel super, še enkrat bi to ponovil!!!!« Darja Zorko

Preberite več mnenj staršev o rojstnodnevnih zabavah >

 

IN ZAKAJ GREMO V NARAVO??

 Kot pravijo na Inštitutu za gozdno pedagogiko: »Opažamo, da so otroci, ki se gibljejo v naravi bolj zdravi in umirjeni, motorične veščine so se izboljšale, bolj so samozavestni, zaznati je višjo odgovornost do okolja, bolj so motivirani za delo in ustvarjalni, lažje sodelujejo in imajo lepše medsebojne odnose.«

Bi si želeli še kaj več?

Tako praznujemo pri nas! Na svežem zraku, brez virusov in razmazanih smrkljev! Z domišljijo in srcem! 🧡  WWW.ZABAVAZAOTROKE.SI  🧡

 

 To je zabava, ki otrokom ostane v nepozabnem spominu zaradi Izredno Atraktivne Lokacije, Čudovite Narave, Svežega Zraka in Noro Zabavnega Programa.

Rojstni dnevi za otroke Celje  pri stricu Tomiju.  🧡   

 

Zabava poteka kombinirano v notranjih prostorih in naravi:

 • Lepo in toplo vreme: 1 ura v notranjih prostorih, 2 uri zunaj
 • Deževno in hladno vreme: 2 uri v notranjih prostorih, 1 ura zunaj.
 • Naš cilj je, da smo v naravi čim več časa!

             Praznujemo vsak dan, tudi med tednom! 

 

Rojstni dnevi za otroke Celje KONTAKT:

Za informacije in prijave smo vsak dan na voljo na;

031 471 989 (Tomi) 

Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

 

Mnenja staršev

 

 

Rojstni dnevi za otroke Celje-Program

TRAJANJE 3 URE 1/3 programa se odvija v notranjih prostorih, 2/3 pa v Skrivnostni Začarani Deželi, na jasi in v gozdu.

 

    Tematska zabava z delavnicami, ustvarjalnimi igrami, plesi, iskanjem zaklada, raziskovalnimi izzivi, s tematskim pohodom v začarano deželo in dogodivščinami v njej, da ne omenjamo čarovnice, vile, drevesa resnice… vseh presenečenj pa ne smemo izdati. Vsaka tema ima svojo zgodbo z zapletom, zato v začarani deželi potrebujejo našo pomoč. Zabava, kakršno znamo pripraviti samo pri nas.

 •  

Izbirate lahko med temami:

MI SMO GUSARJI, INDIJANSKA VAS,

VITEZI IN PRINCESKE,  WINX,  KEKČEVE UKANE, NEUSTRAŠNI GASILCI,

SKRIVNOSTI MORJA,  NINJA ŽELVE, 

         SKRIVNOSTI GOZDA, HARRY POTTER, TAČKE NA PATRULJI,

JEŽEK SONIC, POTOVANJE V DEŽELO DINOZAVROV, SMRKCI, SPIDERMAN,

DIVJA BRATA KRATT,  MADAGASKAR, V DEŽELI PETRA PANA,

DEŽELA KONJIČKOV, 101 DALMATINEC, MINIONI,

LEDENO KRALJESTVO  (FROZEN), ANGRY BIRDS, SPUŽI KVADRATNIK, MAŠA IN MEDVED,

HOTEL TRANSILVANIJA, LAZARJI,  MIA IN JAZ, ČEBELICA MAJA

          PIKA NOGAVIČKA, DEŽELA SAMOROGOV,JAZ SEM LUNA,  PIKAPOLONA, 

LASSIE SE VRAČA,  NA LUNO IN NAZAJ, KAPITAN KLJUKA

       

 

Vse teme so primerne tako za fantke, kot za deklice. 

NASVET 1Otrokom starim 4-6 let ne dajte na izbiro vseh tematik.Vi izberite 3-4 teme in naj se otrok odloči med njimi.

NASVET 2Povabljeni otroci naj bodo približno iste starosti. Prevelike razlike so moteče za ostale otroke.

NASVET 3 – Otrok naj temo izbere SAM! Njegov rojstni dan je! 

 

 •  
  • To je nadstandardna zabava z elementi napredne pedagogike in s tehnikami sproščanja otrok v naravi. Zabavno, a hkrati poučno. Vsaka tema ima svojo zgodbo z zapletom, otroci pa so motivirani, da ta zaplet v gozdu rešijo in so za to nagrajeni z zakladom in zadovoljstvom, da so pomagali. Otroci se sami organizirajo v skupino, ki zaplet rešuje s skupinsko identiteto in pripadnostjo.

           Dejavnosti se odvijajo v naravi, v gozdu, na travniku….Na svežem zraku, brez virusov in razmazanih smrkljev.

           Krepi se samozavest in skupinski duh. Nevede in skozi igro se naučimo sodelovanja, da smo skupaj uspešnejši             in da dobro delo in pomoč nekomu v stiski prinese pozitiven rezultat, zadovoljstvo in pohvalo…in celo nagrado!

 

 •  CENIK:   DO 15 OTROK: 210€  (vse vključeno)(Od 1.9.: 220€)

 

 •  
  • Največje število otrok je 15 – izjemoma več po dogovoru in z doplačilom 20€ na otroka. 
  • Priporočeno število otrok je 10-12!!
 •  
  • V ceno je všteto: hrana, pijača, torta, 3 ure nepozabne tematske zabave, oblikovanje in dostava vabil po e-pošti, zabava po izbiri (tema), mini darilca za vse, fotografiranje in dostava slik po e-pošti, 24 urni info telefon. Doplačil ni.
  • Med počitnicami in prazniki, pred rezervacijo obvezno preverite, če bo dovolj povabljenih prišlo! 
  • Julija in avgusta priporočamo rezervacijo termina med tednom, ker čez vikend bo slaba udeležba, saj bo veliko otrok na morju, na počitnicah, pri babici….

    

  • Pomembno!

      Rezervacija zabave po telefonu, e-pošti ali preko FB je zavezujoča. Brez pojasnil in stroškov jo lahko odpoveste v 24-ih urah po prijavi. Pravilo 24-urne odpovedi ne velja, če je do zabave 14 dni ali manj. Če zabavo odpoveste pozneje, Vam zaračunamo 100€ stroškov. Če slavljenec zboli, ob zdravniškem opravičilu(!) zabavo prestavimo(!) in ne zaračunamo nobenih stroškov.

 • Tema po naročilu: doplačilo 50€ (tema, ki ni na seznamu)

 • Mala Mal’ca – rojstnodnevni prigrizek: slastne mini pice, sok (brez ali z manj sladkorja), voda, čaj. Zabave se lahko udeležijo otroci z alergijami, dietami. V tem primeru naj starši dietni obrok prinesejo s sabo, mi pa bomo poskrbeli, da bo vse varno. Ali pokličite 031 471 989 za dogovor.

 • Vsak udeleženec prejme 2 darilci: Skupinsko fotografijo v mapici in revijo Mladinske knjige.

 • Po končani zabavi Vam bomo še isti dan (izjemoma naslednji dan) poslali fotografije na mail. Mail s slikami prepošljite ostalim staršem, zato svetujemo, da si naslove njihove e-pošte priskrbite že prej.

 

KONTAKT

Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na:

031 471 989 (Tomi) 

Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

 

NAŠ CILJ JE PREPROST IN ENOSTAVEN

Otrokom omogočiti polnovredno, nepozabno, poučno in varno preživljanje prostega časa.

Vsak naš dogodek je trezno premišljen ,ima svoje cilje, strokovno podlago in namen.

Otroci so naše največje bogastvo Zato jim je treba poleg kvalitetnega izobraževanje in ljubeče vzgoje omogočiti tudi preživljanje prostega časa, ki temelji na kvalitetah, ki jih v šoli ali doma ne morejo osvojiti.

Otrok naj se v prostem času giblje v naravi, raziskuje, ustvarja, spoznava nove prijatelje, sprošča domišljijo in se nevede nauči novih znanj . Predvsem pa se naj neznansko zabava in sprošča.

Naši dogodki so preprosti, enostavni, primerni za vsakogar. Otroci ne potrebujejo predhodnega znanja in sposobnosti. Razvijamo socializacijo v drugem okolju, kot sta šola in dom, kar je nepogrešljiva popotnica za življenje.

Naše zabave niso navadne zabave! Prava avanturistično raziskovalna pustolovščina se nam obeta!

Spogledujemo se z najnovejšimi smernicami v otroški pedagogiki in psihologiji. Otrokom dopuščamo svobodno izbiro in kreativno sodelovanje.

15 let ustvarjanja in izkušenj nam dajejo še posebno težo!

 

 • Rojstni dnevi Pušn šank

  rojstni dnevi pušn šank

   

  KAJ DOBIJO OTROCI?

  • neomejeno dozo veselja, sreče,
  • občutek notranje moči,
  • zavedanje, da lahko vplivajo na svet okrog sebe s svojim razmišljanjem, sprejemanjem odločitev in delovanjem,
  • razvoj sposobnosti reševanja problemov,
  • učenje sodelovanja z ostalimi
  • vodstvene veščine – otroci v prvi vrsti vodijo sebe, v procesu rojstnega dneva pa izmenjaje tudi druge. Nekdo pa spozna, da le sledi, kar je zanj pomembna povratna informacija.
  • učenje sprejemanja tveganja (risk assesment) in odgovornosti nepredvidljiv teren in vreme.
  • priložnost, da odprejo svoje “ventile” in se zares zdivjajo (za kar imajo danes redko priložnost),
  • noro zabavo – katera je zabavnejša in boljša igra kot tista spontana s prijatelji, kot smo jo imeli starši današnjih otrok v svojem otroštvu v neomejenih količinah?
  • stik sami s seboj in delovanje v svojem notranjem ritmu!

   KAJ DOBITE STARŠI?

  • Malo miru pred mularijo! Za sproščen klepet ob kavici, opravke ali okrepčilni spanec,
  • zavest, da ste otroka zaupali ljudem, ki s svojim strokovnim delovanjem skrbijo za zdrav vsestranski razvoj otrok in jim ni pomembno, da rojstni dan zgolj mine. 

 

 

Rojstni dnevi za otroke Celje – NORO! ZABAVNO! DRUGAČNO!

 

NAMIG: Če ste doma daleč stran od nas, se starši lahko dogovorite, da eden pripelje več otrok ali najemite minibus. POLETNI TABOR ZA OTROKE – kliknite TUKAJ

Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si 

 

Rojstni dnevi za otroke Celje sprašuje?

KAKO PRAZNUJEMO KADAR JE SLABO VREME?

Rojstni dnevi za otroke Celje: Otroke oblečemo temperaturi in vremenu primerno. Če dežuje, potrebujejo pelerino, škornje in suha oblačila (če ocenite, da jih bo otrok potreboval). Več časa bomo preživeli v notranjih ogrevanih prostorih, vendar vsaj eno uro zunaj! STARŠI, NE USTRAŠITE SE SLABEGA VREMENA! ZA OTROKE BOMO POSKRBELI IN NIKOMUR NE BO NIČ HUDEGA. NAJ VAS SLABO VREME NE ZAVEDE, DA BI OTROKA PRIKRAJŠALI ZA ZABAVO. NEKAJ KAPLJIC DEŽJA NA PELERINI IN MOKRA KOLENA NE MOREJO ODTEHTATI TREH UR NEPOZABNE ZABAVE!

Rojstni dnevi za otroke Celje sprašuje?

KAKO PRAZNUJEMO POZIMI?

V snežnih razmerah so obvezni kombinezoni, rokavice, kape in topla, nepremočljiva obuvala. V hladnih in zimskih razmerah bomo več časa preživeli v notranjih ogrevanih prostorih, vendar vsaj eno uro zunaj!

STARŠI, NE USTRAŠITE SE SLABEGA VREMENA! ZA OTROKE BOMO POSKRBELI IN NIKOMUR NE BO NIČ HUDEGA. NAJ VAS SLABO VREME NE ZAVEDE, DA BI OTROKA PRIKRAJŠALI ZA ZABAVO. NEKAJ KAPLJIC DEŽJA NA PELERINI IN MOKRA KOLENA NE MOREJO ODTEHTATI TREH UR NEPOZABNE ZABAVE!

   Brezplačno izdelamo elektronska vabila, zabavo fotografiramo in dostavimo slike po e-pošti. O ostalih podrobnostih in dodatnih željah se seveda pogovorimo posebej. Ker želimo, da je prav vsak rojstni dan nekaj posebnega in drugačnega, upoštevamo vse vaše želje! Rojstni dnevi za otroke Celje Ostankov torte zaradi higienskih razlogov ne zavijamo za domov.

  

   Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si Po rezervaciji vam po e-pošti pošljemo vabila. Če imate problem s tiskanjem, se za tisk lahko dogovorite s Papirnica Tomi, Gubčeva 8, Celje. 03 / 49 30 500,  kopirnicatomi@gmail.com

10 razlogov, zakaj gremo v naravo tudi, ko dežuje.

  Zato, ker dež otrok ne moti. A sploh poznate kakšnega otroka, ki ne bi želel iti v naravo zgolj zato, ker malce dežuje? Zato, ker lahko pelerine in gumijaste škornje kupimo na vsakem vogalu in sploh niso dragi. Zato, ker imajo, recimo, na Švedskem 270 deževnih dni na leto, njihovi otroci pa več časa preživijo na prostem kot naši. Zato, ker je človeški podmladek v 100.000 letih evolucije čas preživel zunaj v igri v vseh vremenskih pogojih, kar pomeni, da smo genetsko prilagojeni na padavine. Zato, ker bodo tako odrasli z izkušnjo, da se lahko življenje odvija normalno, ne glede na vremenske pogoje.

  Zato, ker je za malčke igra z vodo vir veselja in ima dokazano psihoterapevtsko vlogo. Zato, ker bodo otroci, ki se igrajo na dežju, manj razvajeni in občutljivi. Zato, ker je luža fantastičen kraj za eksperimente in zabavo. Zato, ker otrok mora spoznati naravne pojave, da bi lahko imeli radi, spoštovali in varovali naravo. Zato, ker otroku, ki ga na deževni dan pustite ven, sporočate, da je sposoben in odporen in mu s tem gradite samozavest.

   Ne glede na vsebino teme, je vse dogajanje prilagojeno naravi in letnemu času. Vse teme so primerne za fante in dekleta. Na Winx zabavo lahko brez skrbi povabite fante, kot tudi dekleta na zabavo Spider man. Mi pa bomo poskrbeli, da se bodo vsi enako zabavali. Če tema v orginalu vsebuje elemente nasilja ali uporabe orožja katerekoli vrste, se na rojstnodnevni zabavi tega zavestno izognemo! Pridržujemo si pravico spremembe programa zaradi vremenskih razmer, starosti otrok, neprimerno oblečenih/obutih otrok, velikega števila otrok…

 

 

 • Največje število otrok je 15 – izjemoma več po dogovoru in z doplačilom 20€ na otroka. 
 • Priporočeno število otrok je 10-12!!

 

 •  Otroci, ki so že praznovali rojstni dan pri nas, lahko na naslednjega povabijo do 18 prijateljev za enotno ceno 210€  To ni družinski popust in velja za vsakega otroka posebej.

   V ceno je všteto: hrana, pijača, torta, 3 ure nepozabne tematske zabave, oblikovanje in dostava vabil po e-pošti, zabava po izbiri (tema), mini darilca za vse, fotografiranje in dostava slik po e-pošti, 24 urni info telefon. Doplačil ni.

  • To je nadstandardna zabava z elementi napredne pedagogike in s tehnikami sproščanja otrok v naravi. Zabavno, a hkrati poučno. Vsaka tema ima svojo zgodbo z zapletom, otroci pa so motivirani, da ta zaplet v gozdu rešijo in so za to nagrajeni z zakladom in zadovoljstvom, da so pomagali. Otroci se sami organizirajo v skupino, ki zaplet rešuje s skupinsko identiteto in pripadnostjo.

   

  •    Krepi se samozavest in skupinski duh. Nevede in skozi igro se naučimo sodelovanja, da smo skupaj uspešnejši in da dobro delo in pomoč nekomu v stiski prinese pozitiven rezultat, zadovoljstvo in pohvalo…in celo nagrado!

           Dejavnosti se odvijajo v naravi, v gozdu, na travniku….Na svežem zraku, brez virusov in razmazanih smrkljev.

 • praznovanje rojstnega dne

  praznovanje rojstnega dne


   Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si
 
Kadar bo vreme dopuščalo, se bomo na travniku igrali bosi!
1. Bosa hoja spodbuja razvoj stopal in nog na naraven način
2. Bosa hoja izboljša razvoj zavedanja telesa
3. Bosa hoja krepi noge in telo
4. Bosa hoja je bolj pazljiva in lahka
5. Bosa hoja preprečuje razvoj mikroorganizmov
6. Bosa hoja izboljša telesno držo
7. Bosa hoja dobro uravnava temperaturo
8. Bosa hoja preprečuje trajne poškodbe, deformacije in različne bolezni
9. Z boso hojo do izboljšanja čutov
10. Bosa hoja vpliva tudi na boljši razvoj možganov

Poglej VIDEO

Pomembno!

Rezervacija zabave po telefonu, e-pošti ali preko FB je zavezujoča. Brez pojasnil in stroškov jo lahko odpoveste v 24-ih urah po prijavi. Pravilo 24-urne odpovedi ne velja, če je do zabave 14 dni ali manj. Če zabavo odpoveste pozneje, Vam zaračunamo 100€ stroškov. Če slavljenec zboli, ob zdravniškem opravičilu(!) zabavo prestavimo(!) in ne zaračunamo nobenih stroškov.

 • Med počitnicami in prazniki, pred rezervacijo obvezno preverite, če bo dovolj povabljenih prišlo! Julija in avgusta priporočamo termine med tednom, ko je več družin doma.

   Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) – Rojstni dnevi za otroke Celje Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

nočni rojstni dan Pušn šank

nočni rojstni dan Pušn šank

ZA PRIJAVE PO TELEFONU IN ZA VSE OSTALE INFORMACIJE SMO VAM NA VOLJO NA GSM: 031 471 989 (TOMI), 24UR/VSAK DAN

Rezervacija zabave je zavezujoča. Brez pojasnil in stroškov jo lahko odpoveste v 24-ih urah po prijavi. Pravilo 24 ur ne velja, če je do rojstnega dneva 14-dni ali manj. V tem času odpoved ni mogoča. Če zabavo odpoveste pozneje, Vam zaračunamo 100€ stroškov. Če slavljenec zboli, ob zdravniškem opravičilu zabavo prestavimo in ne zaračunamo nobenih stroškov. Starši, ki otroke pripeljejo na zabavo, soglašajo, da se otroke fotografira in da jih Zabavazaotroke uporabi za marketinške namene. V nasprotnem primeru prinesite svoj fotoaparat ali nas predhodno opozorite, da ne dovolite fotografiranja.

DIETE, ALERGIJE, ZDRAVSTVENE TEŽAVE…

Zabave se lahko udeležijo otroci z alergijami, dietami ali drugimi zdravstvenimi problemi. Otroci s strogo dieto naj s sabo prinesejo lunch paket. Za manjše težave se posvetujte z nami, da skupaj najdemo rešitev. 031 471 989 Tudi za gibalno ovirane, oz otroke s posebnimi potrebami je poskrbljeno. Zagotovimo jim posebno spremstvo strokovno usposobljene osebe (doplačilo).

NOČNI ROJSTNI DAN VELIKA ZABAVA Z BAKLAMI, KRESOM, POHODOM S SVETILKAMI…IN PRESENEČENJI. Zabava je primerna za otroke stare 11 let ali več. Začnemo, ko zaide sonce oziroma po dogovoru tudi prej. Ne dovolite, da Vaš otrok praznuje svoj najpomembnejši dan v zaprtem prostoru, brez domišljije, kreativnosti in zabave. To je zabava za otoke, ki otrokom ostane v nepozabnem spominu zaradi Izredno Atraktivne Lokacije, Čudovite Narave, Svežega Zraka in Noro Zabavnega Programa. Vse ostale stvari so iste, kot pri dnevnem rojstnem dnevu, le teme ni potrebno izbirati.

KAKO PRIDETE DO PUŠN ŠANKA? IZ MARIBORSKE CESTE V CELJU  pri avtohiši A2A/Selmar zavijete proti Mercator centru in na tretjem krožišču zavijete desno (smerokaz za Šmartinsko jezero). Potem pa samo še 2 km. Na ostrem levem ovinku ne zapeljete levo po glavni cesti (prometni znak), ampak naravnost na stransko cesto in ste že pri nas!!

 

DIETE, ALERGIJE, ZDRAVSTVENE TEŽAVE…

   Zabave se lahko udeležijo otroci z alergijami, dietami ali drugimi zdravstvenimi problemi. Otroci s strogo dieto naj s sabo prinesejo lunch paket. Za manjše težave se posvetujte z nami, da skupaj najdemo rešitev 031 471 989 Tudi za gibalno ovirane, oz otroke s posebnimi potrebami je poskrbljeno. Zagotovimo jim posebno spremstvo strokovno usposobljene osebe (doplačilo). Rojstni dnevi za otroke Celje – Možnosti za doplačilo: – fotografiranje s profesionalnim fotografom – 50€ – obisk maskote po želji – 50€ – tema po naročilu – 50€ – dodatna torta – 10€ Rojstni dnevi za otroke Celje

Rojstni dnevi za otroke Celje sprašuje?

ZAKAJ GREMO V NARAVO??

Otroci, ki preživijo zunaj dovolj časa, niso le mirnejši. Kot pravijo na Inštitutu za gozdno pedagogiko: »Opažamo, da so otroci bolj zdravi in umirjeni, motorične veščine so se izboljšale, bolj so samozavestni, zaznati je višjo odgovornost do okolja, bolj so motivirani za delo in ustvarjalni, lažje sodelujejo in imajo lepše medsebojne odnose.«

Bi si želeli še kaj več?

KAJ DOBIJO OTROCI?

 • neomejeno dozo veselja, sreče,
 • občutek notranje moči,
 • zavedanje, da lahko vplivajo na svet okrog sebe s svojim razmišljanjem, sprejemanjem odločitev in delovanjem,
 • razvoj sposobnosti reševanja problemov,
 • učenje sodelovanja z ostalimi
 • vodstvene veščine – otroci v prvi vrsti vodijo sebe, v procesu rojstnega dneva pa izmenjaje tudi druge. Nekdo pa spozna, da le sledi, kar je zanj pomembna povratna informacija.
 • učenje sprejemanja tveganja (risk assesment) in odgovornosti nepredvidljiv teren in vreme.
 • priložnost, da odprejo svoje “ventile” in se zares zdivjajo (za kar imajo danes redko priložnost),
 • noro zabavo – katera je zabavnejša in boljša igra kot tista spontana s prijatelji, kot smo jo imeli starši današnjih otrok v svojem otroštvu v neomejenih količinah?
 • stik sami s seboj in delovanje v svojem notranjem ritmu!

 KAJ DOBITE STARŠI?

 • Malo miru pred mularijo! Za sproščen klepet ob kavici, opravke ali okrepčilni spanec,
 • zavest, da ste otroka zaupali ljudem, ki s svojim strokovnim delovanjem skrbijo za zdrav vsestranski razvoj otrok in jim ni pomembno, da rojstni dan zgolj mine.

Rojstni dnevi za otroke Celje – NORO! ZABAVNO! DRUGAČNO!

 

Otroci, ki preživijo zunaj dovolj časa, niso le mirnejši. Kot pravijo na Inštitutu za gozdno pedagogiko: »Opažamo, da so otroci bolj zdravi in umirjeni, motorične veščine so se izboljšale, bolj so samozavestni, zaznati je višjo odgovornost do okolja, bolj so motivirani za delo in ustvarjalni, lažje sodelujejo in imajo lepše medsebojne odnose.«

Bi si želeli še kaj več?

 

Za vse informacije in prijave smo Vam vsak dan na voljo na 031 471 989 (Tomi) Lahko nam tudi pišete na tomi@zabavazaotroke.si

NOVO   DRUGAČNO   ZABAVNO   V NARAVI   BREZ VIRUSOV   BREZ RAZMAZANIH SMRKLJEV   CELO LETO   TUDI PONOČI

TABORI

Kako praznujemo pri nas?

ČARORIS

NAJEM BOŽIČKA

IZDELAVA MASKOT

Praznovanje po letih:

11 let

12 let

13 let

14 let

https://hac.si/url-povezave/

Rojstni dnevi za otroke Celje – Lokacija: Pušn šank pr’ Tini

M A S K O T T C H E N M A S C O T S M A S K O T E

Tabori 2020 Simple site

Sportmaskottchen  Maskottchen Fußball  Maskottchen für die Fußballmannschaft  Fußballmaskottchen  Basketball Maskottchen  Tennismaskottchen  Schulmaskottchen  Kindergarten Maskottchen  Vereinmaskottchen  Firmenmaskottchen  Verband Maskottchen  Anleitung zur Verwendung des Maskottchens

 

Rojstni dnevi za otroke Celje-Konec

V nadaljevanju so prikazane objave za SEO optimizacijo

http://zabavazaotroke.simplesite.com 

Commercial posts to improve SEO optimization

Otrokoskop

Kam z mulcem

Dobra maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke. Marketinške akcije pa so posledično bolj profesionalne, lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše!

Izdela maskot za marketing akcije, za klube, šole, maskote za animacijo in prireditve doma in v tujini!

Kaj sploh je maskota in zakaj se jo splača imeti?

Maskota je lahko oseba, žival, predmet ali zgolj izmišljen lik, ki z namenom predstavlja neko skupino, klub, šolo, ustanovo, ekipo… Maskote se uporablja v potrošniških kampanjah pri promoviranju blagovnih znamk ali izdelkov, za razne večje športne prireditve. Maskota so danes že sinonim velikih športnih klubov, društev, najprepoznavnejših blagovnih znamk…

Kako se naredi maskoto?

Proces nastajanja maskote gre skozi tri faze; ideja, dizajn in izdelava.

Če podjetje maskoto obravnava, kot integrirani del marketinških akcij in odnosov z javnostjo je priporočljivo, da se za akcijo z maskoto odloči načrtno in premišljeno. Animatorska ekipa je nepogrešljiv del take dobro načrtovane in koordinirane akcija.

Iz kakšnih materialov je maskota izdelana, koliko časa traja izdelava, kje in kako dobim, naročim ter kupim maskoto?

Pri izdelavi maskot se uporablja materiale najboljše kvalitete iz Slovenije in tujine. Kvalitetna izdelava in izbira dobrih materialov podaljšata njeno življensko dobo, saj maskota ni igrača za enkratno uporabo. Čas izdelave skice in maskote same je odvisen od zahtevkov stranke. Načeloma se jo izdela od 1 do 6 tednov. Vsaka maskota je v bistvu umetniški izdelek, ki utrjuje zastopano blagovno znamko. Naročim in dobim svojo maskoto!

 • mobilna številka telefona; +386 31 471 989

 • elektronski naslov; tomi@maskote.si

Ker se ljudje z maskotami radi slikajo in snemajo, in to potem delijo na družabnih omrežjih je skrajni čas, da si omislite in naročite svojo maskoto. Z idejo ali brez idej vam bodo o pravi ideji, izdelavi, ceni in promociji podrobno svetovali strokovnjaki s tradicijo.

Rojstni dnevi za otroke Celje pri stricu Tomiju na lokaciji Pušn šank Celje

To Top